Εκδήλωση «Δενδρο… πεταλιές»

210604 ΔΕΝΔΡΟΠΕΤΑΛΙΕΣ NEO
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με το σύνθημα «Δενδρο… πεταλιές» o Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα διοργανώνει το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 “Ποδηλατοδρομία και Δενδροφύτευση”, με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Ποδηλάτου και Περιβάλλοντος, που τιμώνται στις 3 και 5 Ιουνίου 2021, αντίστοιχα.
Το ραντεβού δίνεται στις 10:30 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Ανατολικού που θα είναι και η αφετηρία της ποδηλατοδρομίας και σημείο τερματισμού το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Ανατολικό.
Μικροί και μεγάλοι παίρνουν το ποδήλατό τους και κάνουν… ορθοπεταλιές στέλνοντας το «πράσινο», μήνυμά τους για ένα καθαρό περιβάλλον.
Η συνολική απόσταση που θα διανύσουν είναι περίπου 5 χιλιόμετρα. Στο σημείο τερματισμού θα ακολουθήσει δράση δενδροφύτευσης.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής. Εκτός από τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη την διοίκηση του δήμου Δέλτα, την διοίκηση του ΚΠΟΔΔ, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του οργανισμού, τη δράση στηρίζουν εθελοντές που θα βρίσκονται σε όλο το μήκος της διανυόμενης απόστασης.