Δρόμος Ζωής 2019

dromos zois 2019d
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, στο κάλεσμα του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα να συμμετάσχουν στον «Δρόμο Ζωής» που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, με σκοπό να ενισχυθεί η νοοτροπία της σωματικής άσκησης, καθώς επίσης και να δοθεί η δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να συμμετάσχουν μαζί σε ένα γεγονός.

Επιλέγοντας η καθεμία και ο καθένας το δικό του… τέμπο, τρέχοντας, ή βαδίζοντας, οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από τον υδατόπυργο των Κυμίνων και τερμάτισαν στο Πνευματικό Κέντρο Μαλγάρων, ολοκληρώνοντας έτσι μία διαδρομή συνολικού μήκους άνω των τριών χιλιομέτρων.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και στον τερματισμό, υπήρχαν οι πολύτιμοι εθελοντές του ΚΠΟΔΔ οι οποίοι μοίραζαν ελαφρά γεύματα τα οποία είχαν ετοιμάσει, ενώ άλλοι εθελοντές ήταν υπεύθυνοι για τη διανομή νερών στους δρομείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Δρόμος Ζωής» δεν θα μπορούσε να είχε υλοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των εθελοντών, κάτι το οποίο ο ΚΠΟΔΔ γνώριζε εξ’ αρχής. Υπό αυτό το πρίσμα, ο ΚΠΟΔΔ είχε απευθυνθεί προς όλους τους πολίτες λίγες ημέρες πριν, παροτρύνοντάς τους να συμμετάσχουν ως εθελοντές.

Έτσι, εθελοντές και οργανωτική επιτροπή συναντήθηκαν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΟΕΒ Κυμίνων-Μαλγάρων για την οργάνωση της δράσης.