Ανοίγει ξανά η Βιβλιοθήκη στο Ανατολικό!

210422 ΦΩΤΟ 1
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Για εμάς στον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Δέλτα η περασμένη Παρασκευή ήταν μια σημαντική ημέρα, καθώς μετά από μεγάλη προσπάθεια άνοιξε ξανά τις πόρτες της για τους κατοίκους της περιοχής η Βιβλιοθήκη στην περιοχή του Ανατολικού.

Η Βιβλιοθήκη μας ουσιαστικά παραμένει κλειστή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς δεν υπάρχει μόνιμος υπάλληλος και ανοίγει περιστασιακά. Εδώ και λίγες ημέρες τοποθετήθηκε σε αυτή υπάλληλος που θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους.

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του ΚΠΟΔΔ μαζί με τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους βάλαμε στόχο να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές που διαθέτουμε και να δημιουργήσουμε σε βάθος χρόνου νέες. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι για τα άλλοτε μικρότερα κι άλλοτε μεγαλύτερα βήματα που κάνουμε.

Αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής να έχουν ανοιχτή την βιβλιοθήκη τους. Δεσμευόμαστε ότι θα κρατήσουμε τις πόρτες ανοιχτές.
Παράλληλα, καθημερινά αναπτύσσουμε το δίκτυο συνεργασιών μας, ώστε να ενισχύσουμε και με άλλους τίτλους βιβλίων τις βιβλιοθήκες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Δέλτα.

Το νέο πρόγραμμα λειτουργίας της Βιβλιοθήκης στο Ανατολικό είναι το εξής:

Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη 08:00-14:00
Πέμπτη-Παρασκευή 14:00-20:00