Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος: “Mοναδικός στόχος είναι η εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας”

διαμαντοπουλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα (Κ.Π.Ο.Δ.Δ.), Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος στην εκπομπή «Τα λέμε» και την δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό “Βεργίνα Τηλεόραση”.

Κεντρικό θέμα της συζήτησής τους αποτέλεσε η μέχρι τώρα δράση του Κ.Π.Ο.Δ.Δ., όπου έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σειρά από δραστηριότητες και εκδηλώσεις, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν στην εκδήλωση για το περιβάλλον και την παγκόσμια μέρα ποδηλάτου , τις «Δενδροπεταλιές», όπου πρόκειται για μία ποδηλατοδρομία που υλοποιήθηκε στην περιοχή του Ανατολικού καταλήγοντας σε δεντροφύτευση με ονοματοδοσία κάθε δέντρου με το όνομα του παιδιού που το φύτεψε, ενώ συζήτησαν και τις μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, μέχρι στιγμής, με πρωτοβουλία του Κ.Π.Ο.Δ.Δ., σε Καλοχώρι και Κύμινα.

Ακόμη, έγινε αναφορά στην δράση του «Μαζικού Αθλητισμού», η οποία είναι σε εξέλιξη ήδη και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ο.Δ.Δ. (www.kpodd.gr) με το πρόγραμμα και τις αιτήσεις να διαρκούν μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε και η επόμενη δραστηριότητα του οργανισμού, η οποία αφορά στο θερινό σινεμά και αναμένεται να ξεκινήσει εντός Ιουλίου. Στην συγκεκριμένη δράση μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι επικοινωνήσουν με τον οργανισμό μέσω τηλεφώνου ή email, που θα βρουν στην ιστοσελίδα, καθώς η δράση γίνεται δωρεάν και πρέπει να διαφυλαχθεί η τήρηση των οδηγιών κατά του COVID-19. Στο ίδιο σημείο θα μπορούν να βρουν τις ημέρες και τις προβολές σε κάθε κοινότητα του Δήμου.

Στην συνέντευξη του, ο κ. Διαμαντόπουλος δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που αφορούσαν στο πολιτικό γίγνεσθαι, όπως για την σύμπραξη του με τον νύν δήμαρχο, κύριο Ιωαννίδη, να σχολιάσει την αλλαγή του εκλογικού νόμου και τί μπορεί αυτό να σημαίνει για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ επισήμανε πως “Mοναδικός στόχος είναι η εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας…(καθώς) δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό το δικό μου και της παράταξης μου”.

Αναλυτικότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες της συνέντευξης του προέδρου στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=z50oRZ0Syn0